Newsroom

Newsroom

CNN Turk για τα Τέμπη: «Μοιραζόμαστε τον πόνο σας» – Συγκλονίζουν τα μηνύματα συμπαράστασης (Video)

«Η γειτονική Ελλάδα αναρρώνει από το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της» - Διαρκώς τόσο στα τουρκικά social media όσο και στα δελτία του καναλιού προβάλλονται βίντεο με όλες τις εξελίξεις από την τραγωδία στα Τέμπη.

τεμπη 1

Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη –  Συλλυπητήρια μηνύματα και μηνύματα συμπαράστασης καταφτάνουν από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα, με την Τουρκία να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν έστειλε συλλυπητήρια μηνύματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ το ίδιο έκαναν και Τούρκοι υπουργοί, σε μια μορφή «ανταπόδοσης» της στήριξης για όσα έκανε η Ελλάδα για την Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τύπος της Τουρκίας, με το CNN Turk να αναρτά μηνύματα συμπαράστασης αλλά και συγκινητικά βίντεο, αναφέροντας πως στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων.

cnn turk

«Στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας, μοιραζόμαστε τον πόνο σας», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο που βρίσκεται στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του CNN Turk, ενώ διαρκώς τόσο στα social media όσο και στα δελτία του καναλιού προβάλλονται βίντεο με όλες τις εξελίξεις από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η γειτονική Ελλάδα αναρρώνει από το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της. Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους 46 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και υπομονή στους οικείους τους. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας. Μοιραζόμαστε τον πόνο σας», αναφέρει το άρθρο που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (2/3) στο CNN Turk.

 

Τούρκος Βουλευτής πρότεινε να βραβευτεί ο Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία

ergin ataman

Τούρκος Βουλευτής πρότεινε να βραβευτεί ο Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία

Μέλος του τουρκικού κοινοβουλίου πρότεινε να τιμηθεί ο Εργκίν Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα…