Newsroom

Newsroom

Πληροφορίες ότι ο ANT1 αποσύρει το μουντιάλ από τη συνδρομητική πλατφόρμα μετά το μπάχαλο

«Πίσω ολοταχώς» από τον ΑΝΤ1 μετά το φιάσκο

1100 e36f3418 4166 45e8 8817 0015b8e12f9f

Πληροφορίες θέλουν τον ΑΝΤ1 να αποσύρει το μουντιάλ από τη συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και την προβολή όλων των αγώνων της διοργάνωσης στο ελεύθερο τηλεοπτικό δίκτυο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε χθες όταν η πλατφόρμα κατέρρευσε και οι συνδρομητές δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου που εξειδικεύται σε θέματα που αφορούν τα media, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 αναμένεται να μεταφέρει όλο το Μουντιαλ στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 και στο Μακεδονία tv, ενώ παράλληλα θα κάνει επιστροφή χρημάτων (μερική ή ολική) στους συνδρομητές του ant1_plus που εγγράφηκαν στην πλατφόρμα το τελευταίο 15ημερο ή μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε όσους εγγράφηκαν στον ant1plus το τελευταίο 15ημερο θα γίνει πλήρης επιστροφή  χρημάτων (19,99/εξάμηνο) και σε όσους γράφτηκαν πριν ένα μήνα, θα επιστραφούν τα μισά χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο χθες, όσο και σήμερα, η συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1 παρουσίασε σοβαρά τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους πρώτους αγώνες της διοργάνωσης.

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

οπαδικη βια 1

Άγρια οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη-Τους χτύπησαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και τους άφησαν αιμόφυρτους

Οι δράστες τους έριξαν στο έδαφος και τους ξυλοκοπούσαν με μανία, ενώ φεύγοντας πήραν τις…