Ο Παναθηναϊκός έκλεψε… την νίκη από τον Ολυμπιακό

Ακόμα και ο ποιο αδαής με το ποδόσφαιρο σήμερα θα έβλεπε στο παραδοσιακό el classico, Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού τίποτα δεν είναι δεδομένο

παο ολυ

Στο ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

 

Σε μία μάχη από τα… παλιά, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, με τους Πειραιώτες να σαφώς ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και να παίρνουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Μπιέλ στο 84’, αλλά οι «πράσινοι» να σώζουν την παρτίδα και το αήττητό τους στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από αδικαιολόγητο πέναλτι του Άβιλα στον Ιωαννίδη (σ.σ χρήση var)  , όπου με εύστοχο πέναλτι του Σπόραρ, έκανε το 1-1 διατηρώντας τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς.

Χαμός με τη λήξη του ντέρμπι

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ντέρμπι στη Λεωφόρο. Τα πράγματα κυριολεκτικά ξέφυγαν καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έφυγε από τον πάγκο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στους διαιτητές αλλά και στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε μεγάλη ένταση τόσο στο γήπεδο όσο και στις εξέδρες καθώς έπεσαν πολλά μπουκάλια, ένω έπεσαν μέχρι και δακρυγόνα.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως από την στιγμή που ο διαιτητής πήγε στο VAR να δει τη φάση του 96′ με το χαζό πέναλτι που πράγματι έκανε ο Άβιλα, οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα . Ο Κώστας Καραπαπάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν πρωταγωνιστές στις διαμαρτυρίες στο διαιτητή, ενώ υπήρξαν και αρκετές προκλήσεις προς την εξέδρα.

 

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

GNJlfyMWwAE8Vvi

Eurovision 2024: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Μάλμε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ (Video)

«Είμαι φαν της Γιουροβίζιον και ραγίζει η καρδιά μου, αλλά την μποϊκοτάρω». Περίπου 5.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην…

Νέο εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 50χρονος εργάτης στην Ορεστιάδα – Καταπλακώθηκε από μηχάνημα βάρους 7 τόνων

Εργάτης

Νέο εργατικό δυστύχημα: Νεκρός 50χρονος εργάτης στην Ορεστιάδα – Καταπλακώθηκε από μηχάνημα βάρους 7 τόνων

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.