Newsroom

Newsroom

Super League: Σοκ για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

ΌΦΗ και Άρης, αποδείχθηκαν δήμιοι για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα

ολυμπιακος

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο των «κίτρινων», εν αντιθέσει με τη θητεία του Κάρλος Κορμπεράν σ’ αυτόν των «ερυθρόλευκων». Ο Άρης πήρε το ντέρμπι, το βράδυ της Κυριακής (18/09) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με «δράστες» τους Μαντσίνι (76’) και Πάλμα (79’). Οι «κίτρινοι» πέτυχαν μία τρομερή ανατροπή, καθώς ο Μασούρας είχε ανοίξει το σκορ στο 15’.

Με τη νίκη αυτή, ο Άρης σημείωσε την 3η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έφτασε στους 10 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μένοντας στο -5 από τον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έμεινε στους 8 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -7 από τους «πράσινους» που βρίσκονται στην κορυφή.

Ο ΟΦΗ σόκαρε τον ΠΑΟΚ στο 90+12’

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 90+12’, αλλά ένας πρώην παίκτης του, ο Απόστολος Διαμαντής του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ νωρίς, μόλις στο 10’ με τον Νάρεϊ κι είχε τις ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς, ωστόσο δεν το έκανε και τελικά το «πλήρωσε» στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ματς είχε 11 λεπτά καθυστερήσεις, καθώς στο 60ο λεπτό, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε το ματς, καθώς η ορατότητα ήταν περιορισμένη, λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

 

 

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…