Ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη διέσυρε τον Πατούλη: «Eίναι άχρηστος, να παραιτηθεί αν έχει τσίπα!»

Κραυγή αγωνίας και οργής από τον πατέρα της Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη

Screenshot 7 1

Στην κάμερα της εκπομπής «ALPHA Τώρα» μίλησε ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη εκφράζοντας την οργή του για την αδράνεια του κρατικού μηχανισμού και στρέφοντας τα βέλη του προσωπικά προς τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Σημειώνεται πως η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη που συνεχίζει να καίει τα πάντα στο διάβα της, έχει κάψει μέχρι τώρα πολλά σπίτια. Ευτυχώς η οικία των γονιών της Κατερίνας Στεφανίδη γλύτωσε από τις φλόγες ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με διπλανό σπίτι.

«Η φωτιά ξεκίνησε χτες το βράδυ. Ο αέρας άλλαξε φορά και άρχισε να έρχεται στα σπίτια του Πανοράματος. Η σύζυγός μου έκανε έκκληση γιατί δεν υπήρχε κανένα Πυροσβεστικό», σημείωσε αρχικά ο πατέρας της αθλήτριας και συμπλήρωσε με οργή:

«Θέλω να πω επώνυμα συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη. Είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης, πρέπει να παραιτηθεί αν έχει λίγη τσίπα. Μόνο για τη Δούρου και τις προηγούμενες κυβερνήσεις ήξερε να λέει…»

Η μητέρα της Κατερίνας, Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη έκανε μία σειρά από αναρτήσεις για τη φωτιά στα social media, με τις τελευταίες της να είναι πραγματικά δραματικές.

“Καιγόμαστε” έγραψε αρχικά η κ. Στεφανίδη, ενώ λίγο αργότερα έκανε γνωστό ότι έβλεπε από την τηλεόραση το σπίτι της στην Παλλήνη να καίγεται.

Παράλληλα, η μητέρα της αθλήτριας απηύθυνε έκκληση για νερό, το οποίο έχει τελειώσει.

«Καιγόμαστε! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμάρας» ήταν η πρώτη ανάρτηση που έκανε για να ακολουθήσει λίγα λεπτά αργότερα μία νέα, η οποία έλεγε: «Βλέπω live στον alpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε».