Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έβαλε «φωτιά» στο Κατράκειο (video)

Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε ότι «όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία»! 

θανασης1

Μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Νέα Σμύρνη, ακόμη ένα μουσικό γεγονός ξεχώρισε αυτό το συναυλιακό καλοκαίρι. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει κάνει τέσσερα απανωτά sold out στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επανήλθε στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα «οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη». 

Ο κόσμος αγκάλιασε θερμά το κάλεσμα του αγαπημένου καλλιτέχνη και εξάντλησε όλα τα εισιτήρια για τις τέσσερις προγραμματισμένες συναυλίες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Δεν είναι μόνο η δίψα του κόσμου για συναυλίες μετά την πανδημία και την περίοδο των απαγορεύσεων. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει καταφέρει με τους στίχους και τη μουσική του να προσελκύσει ένα κοινό – νεανικό και όχι μόνο – το οποίο μέσα από τις συναυλίες του θέλει να εκτονώσει όλα αυτά που κρατάει στην καρδιά και στην ψυχή του. 

Τα τραγούδια του Θανάση όπως ο «Πεχλιβάνης», το «Αερικό», το «Σιμούν», η «Ανδρομέδα» και το «Κάτω απ’ το Μαξιλάρι» ακούστηκαν δυνατά από χιλιάδες στόματα που έστησαν μία απίθανη γιορτή στο Κατράκειο.

Τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο της χτεσινής συναυλίας: 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…