Newsroom

Newsroom

Τα παράδοξα της ελληνικής δικαιοσύνης: Κατηγορούνταν για παράνομη οπλοφορία – Εμφανίστηκε με όπλο στο δικαστήριο

Όπως ισχυρίστηκε ο άντρας, «στόχος» του ήταν...να το δείξει στους δικαστές, ενώ ήταν κατηγορούμενος σε δίκη για οπλοφορία.

pistol 3421795 1280

Με όπλο εμφανίστηκε στο δικαστήριο Ναυπλίου το πρωί της Παρασκευής  ένας κατηγορούμενος με αποτέλεσμα (10/06) να δημιουργηθεί αναστάτωση στο Δικαστικό Μέγαρο και να εμφανιστούν πάνοπλοι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να το συλλάβουν άμεσα.

Πρόκειται για έναν 45χρονο άντρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και δικαζόταν για την παράβαση οπλοφορίας, σε τακτική δικάσιμο.

Οι πρώτες πληροφορίες, του τοπικού μέσου anagnostis.org, αναφέρουν ότι θέλησε να δείξει στους δικαστές το όπλο για το οποίο δικαζόταν και έβγαλε μπροστά τους ένα αεροβόλο για να τους το δείξει.

Αμέσως διακόπηκε η δίκη και αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα, για να οδηγηθεί άμεσα με τη διαδικασία του αυτόφωρου στον εισαγγελέα.

Ο άντρας που οπλοφορούσε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί του το όπλο προκειμένου να το δείξει στους δικαστές και όχι για να απειλήσει κανέναν.

Εντύπωση, βέβαια προκαλεί το γεγονός και η ευκολία με την οποία κατάφερε να φτάσει έτσι μέχρι την αίθουσα του δικαστηρίου.