Newsroom

Newsroom

O ANT1 «κόβει» τη SuperMammy του Σεφερλή μετά τον σάλο

«Μαρκο-πέδιο» για τον ΑΝΤ1 η σειρά με τα χοντροκομμένα και κακοποιητικά αστεία του Μάρκου Σεφερλή

1500x500 1

Εκτός προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν τίθεται σύμφωνα με πληροφορίες η σειρά SuperMammy, του Μάρκου Σεφερλή, μετά τον ορυμαγδό αρνητικών σχολίων που συγκέντρωσε και τα οποία κατηγορούσαν τόσο τον ίδιο, όσο και το κανάλι για ακραία σεξιστικό και ομοφοβικό περιεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή για τα κακοποιητικά αστεία του Σεφερλή: Ατόφιος σεξισμός και ομοφοβία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» παρότι το SuperMammy είχε πάρει το «πράσινο φως» και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον οι άνθρωποι του καναλιού φαίνεται πως βγάζουν εκτός προγραμματισμού της νέας σεζόν, τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή και οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την τηλεθέαση. Άλλωστε το δείγμα των δύο μόλις επεισοδίων είναι μικρό για να μπορέσει κάποιος να μιλήσει για χαμηλή τηλεθέαση. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή, οι ηχηρές διαμαρτυρίες στα social media επηρέασαν τις αποφάσεις των ανθρώπων του καναλιού.

Μάλιστα αναφέρεται ότι ενδέχεται να υπάρξει παρέμβαση του ΑΝΤ1 και στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν μέχρι το τέλος της σεζόν, προκείμενου να περιοριστούν σκηνές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέο κύμα επίθεσης. 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…