Τον αγνόησαν τον Μητσοτάκη στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ-Προσπαθούσε να κλέψει…χειραψία από τον Μπαϊντεν

Αδιάφορος πέρασε ο Έλληνας πρωθυπουργός στη Σύνοδο του NATO στις Βρυξέλλες, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, και την ενεργειακή πολιτική της Ε.Ε

5547313

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διακρίνεται να προσπαθεί να κερδίσει κάποια χειραψία από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος τον αγνόησε και χαιρέτησε θερμά τον Εμμάνουελ Μακρόν και τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Έλληνας πρωθυπουργός ενώ κάνει προσπάθεια να βγει μπροστά από μια γωνία μήπως και καταφέρει να χαιρετίσει τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπόρις Τζόνσον και Εμμάνουελ Μακρόν μπαίνουν μπροστά και σχεδόν φυγαδεύουν…τον Τζο Μπάιντεν, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού… τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μπέρδεψε την Ουκρανία με τη Ρουμανία

Η συνέχεια όμως είναι ακόμα πιο αποκαρδιωτική για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχεται από τους Ρώσους η… Ρουμανία, αντί για Ουκρανία : «Να επιβεβαιώσουμε την απόλυτη και αρραγή ευρωπαϊκή ενότητα στην αντιμετώπιση αυτής της βάρβαρης ρωσικής επίθεσης στη Ρουμανία και την στήριξή μας στον πρόεδρο Ζελένσκι» δήλωσε ο πρωθυπουργός.