Newsroom

Newsroom

Χριστίνα Τσάφου: «Μου φέρνει αηδία η ιστορία με τον Φιλιππίδη» (video)

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί στο θέατρο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός η οποία πήρε θέση για το κίνημα Me Too. 

tsafou 682x384 1

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί στο θέατρο.

Ένιωσα θλίψη, κρίμα, κρίμα! Ένας άνθρωπος που τα είχε όλα, ξαφνικά βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Λυπάμαι πάρα πολύ. Λυπάμαι για όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Απίστευτο».

Είχε πολλά νεύρα ο Πέτρος, ήταν χειμαρρώδης, ασυγκράτητος κάποιες φορές, πάνω στη δουλειά, πάνω στην πρόβα. Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που ποιος μπορεί να το φανταστεί; Πολύ σκοτεινό πράγμα. Αυτά είναι εγκλήματα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Τσάφου και πρόσθεσε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του. 

«Όχι, όχι δεν θα συνεργαζόμουν. Δεν θα συνεργαζόμουν γιατί όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία». 

 

Βόμβες Πορτοσάλτε για τη συντριβή της ΝΔ: Συγκεκριμένοι βουλευτές, υπουργοί και πρώην πρωθυπουργοί δεν έδωσαν τη μάχη (video)

profile player 960x540 9

Βόμβες Πορτοσάλτε για τη συντριβή της ΝΔ: Συγκεκριμένοι βουλευτές, υπουργοί και πρώην πρωθυπουργοί δεν έδωσαν τη μάχη (video)

Τριγμούς στα εσωτερικά της ΝΔ φέρνει το αποτέλεσμα των εκλογών στη ΝΔ