Πάρτι στο twitter για την διάψευση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι: «Κάποιοι κακοήθεις λένε ότι ο Φουρθιώτης σας εκβιάζει.»

Φωτιά έχει πάρει τις τελευταίες ώρες το timeline του twitter από την δήθεν...αποκλειστική συνέντευξη  «αγιογραφία» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στον υπόδικο, Μένιο Φουρθιώτη και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» της Κυριακής 21 Νοεμβρίου..  

mareva apokaliptika

Σάλος στα social media  έχει δημιουργηθεί με την δήθεν… (όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ότι της πήρε), συνέντευξη της κα Μαρέβας Γκραμπόφσκι  στον υπόδικο, Μένιο Φουρθιωτη. Μάλιστα η εν λόγω συνέντευξη είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» της Κυριακής 21 Νοεμβρίου, και χρειάστηκε σχεδόν 48 ώρες και μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, να γίνει επίσημη διάψευση από την σύζυγο του πρωθυπουργού.

Μάλιστα η κα Γκραμπόφσκι κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης», στο πρόσωπο της, ενώ δεν αποσαφηνίζει  αν η φράση  αναφέρεται στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, αφήνοντας νέα αναπάντητα ερωτηματικά. Εύλογα οι χρήστες στο twitter σχολίασαν καυστικά την απάντηση της κα Γκραμπόφσκι, ενώ έθεσαν εκ νέου το ερώτημα που μένει αναπάντητο εδώ και μήνες:« Από τους κρατάει ο Φουρθιώτης;» καθώς όπως αναρωτιούνται « Για να δούμε θα κινηθεί νομικά και κατά του Φουρθιώτη ή μόνο απέναντι στον Κώστα Βαξεβάνη θυμάται την δικαιοσύνη;», ορμώμενοι από το γεγονός ότι η σύζυγός του πρωθυπουργού το έχει κάνει αγαπημένο… χόμπι,  με τις αποκαλύψεις  του εκδότη-δημοσιογράφου- του Documento 

 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…