Newsroom

Newsroom

Καταγγελία: Δημοσκοπική εταιρεία… παρέλειψε τη Φώφη Γεννηματά από γκάλοπ για το ΚΙΝΑΛ (Video)

«Α ναι, ναι, και την κυρία Γεννηματά»

4960779

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Κρυωνίδης, μιλώντας στο Κόντρα και την Αναστασία Γιάμαλη, σχετικά με τις μεθόδους που φαίνεται να χρησιμοποιούνται από δημοσκοπικές εταιρείες προκειμένου να «παίξουν» με τις απαντήσεις του κοινού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κρυωνίδης αποκάλυψε ότι δέχτηκε κλήση από τη δημοσκοπική εταιρεία Opinion Poll, αναφορικά με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Στην για τους υποψηφίους, έκαναν λόγο για… τρεις υποψηφίους. Όταν το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ ρώτησε ποιους εννοούν, αφού ο ίδιος γνώριζε ότι οι υποψήφιοι είναι τέσσερις, καταγγέλλει ότι δεν του ανέφεραν ως επιλογή τη νυν πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Στην επισήμανσή του μάλιστα ότι κατεβαίνει και η Φώφη Γεννηματά, καταγγέλλει ότι του απάντησαν με τη φράση, «α ναι, ναι, και την κυρία Γεννηματά».

«Δεν ξέρω ποιοι φωστήρες σχεδιάζουν και χρησιμοποιούν ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν τέτοια εργαλεία για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, ποιοι θεσμικοί και εξωθεσμικοί κύκλοι παρεμβαίνουν. […] Αυτές οι αντιθεσμικές αντιμετωπίσεις και οι μεθοδεύσεις θα απαντηθούν με τον πιο ηχηρό τρόπο στις 5 Δεκεμβρίου στις εκλογές που όλος ο δημοκρατικός κόσμος θα έρθει να ψηφίσει στις εκλογές για το ΚΙΝΑΛ και την ηγεσία του». 

Παράλληλα, στελέχη του ΚΙΝΑΛ που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Γεννηματά, τονίζουν ότι «ξεδιάντροπα η εταιρεία προκατασκεύασε -κατά παραγγελία και πριν καν έχει τα αποτελέσματα της “έρευνας” – δίδυμο δεύτερου γύρου, σύμφωνα με τις επιλογές της», ενώ υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι γνωστή κυρίως για τις σχέσεις με Κυβερνητικούς παράγοντες.

Από την πλευρά της πάντως η εταιρεία δια στόματος του υπεύθυνου ερευνών Ζαχαρία Ζούπη, απορρίπτει τις κατηγορίες και σε έντονο ύφος κάνει λόγο για «απόπειρα εκφοβισμού της εταιρείας». «Η OPINION POLL δεν έχει προνομιακές σχέσεις με κανένα, υλοποιεί έρευνες τηρώντας ευλαβικά όλους τους κανόνες δεοντολογίας που προβλέπονται, υφίσταται τακτικούς ελέγχους ως μέλος του ΣΕΔΕΑ και δεν επηρεάζεται και από κανένα. Είναι αστείο, είναι γελοίο  να αναφέρουν ότι κάναμε έρευνα για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ όπου περίπου «φοβερίζαμε» όσους απαντούσαν Φώφη Γεννηματά στην ερώτηση για το ποιον προτιμούν για νέο Πρόεδρο. Έχουμε ακούσει πολλά, αλλά σαν κι αυτό ποτέ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε,  φοβούνται ώστε να κάνουν τόσο καθαρό, αντιδημοκρατικό bullying, αλλά χτυπούν λάθος πόρτα. Δεν καταλαβαίνουμε από απειλές, από φοβέρες, από πιέσεις. Αυτό ας το καταλάβουν καλά οι «ανώνυμοι φίλοι της κ. Γεννηματά», αναφέρει η εταιρεία.

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

kontou fitsiou

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιες οι Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού

Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας, πανηγύρισε…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

w19 124741w20 110449w02 13302322 82031GADA EISODOS800 454

Διάρρηξη στη Διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Tην προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και…