Newsroom

Newsroom

Ο Μπακογιάννης κάνει την Γκαγκάκη εισηγήτρια για τη σεξουαλική παρενόχληση

«Παραγράφηκε» το ατόπημα στον ΣΚΑΪ

3426438

Μετά τις χυδαιότητες που είχε εκφράσει η ίδια στο τηλεοπτικό πάνελ του Γιώργου Λιάγκα σε βάρος νεαρής φοιτήτριας που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. και αφότου η ίδια αναγκάστηκε σε παραίτηση έπειτα από την κοινωνική κατακραυγή, τώρα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, να αναθέσει στην Κατερίνα Γκαγκάκη το ρόλο εισηγήτριας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τη ρατσιστική βία και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

«Ντροπή στον δήμαρχο Μπακογιάννη» ανέφερε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» Πέτρος Κωνσταντίνου, ο οποίος δημοσιοποίησε την πρωτοφανή απόφαση του δημάρχου Αθηναίων τονίζοντας ότι ο ίδιο κανονικοποιεί τον σεξισμό αναθέτοντας στην Γκαγκάκη Κατερίνα εισήγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών.

«Φάινεται ότι τα τζάκια της άρχουσας τάξης ο σεξισμός έχει την τιμητική του, όπως και στα κυβερνητικά κλιμάκθα όπιυ οι Λιγνάδηδες δρούσαν με κάλυψη» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωνσταντίνου ο οποίος αποχώρησε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»

 

 

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…