Στο πειθαρχικό ο τραμπούκος οδηγός που σήκωσε μετανάστη «για να καθίσει η κυρία»

Του κόπηκε η «μαγκιά»

Screenshot 2021 05 07 141813

Επιπτώσεις φαίνεται πως έχει η απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού του λεωφορείου Α11 στην Αθήνα, ο οποίος σε βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται να υποχρεώνει με φωνές έναν μετανάστη να σηκωθεί από τη θέση του για να καθίσει μια Ελληνίδα.

Το βίντεο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μεταδόθηκε από πολλά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα ο ΟΣΥ να υποχρεωθεί να εκδόσει ανακοίνωση διαχωρίζοντας τη θέση του Οργανισμού και τονίζοντας ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες κατά του συγκεκριμένου οδηγού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΥ:

Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο, στο οποίο φέρεται εργαζόμενος της Ο.ΣΥ. Α.Ε. να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της και διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. 

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι βασικός στόχος της είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…