Newsroom

Newsroom

Τσίπρας: Ο Βαρουφάκης θέλει να συμβάλει στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ

Στις επαφές του με τον οικονομολόγο Γιάννη Βαρουφάκη αναφέρθηκε σε αποκλειστική δήλωσή του στο tvxs.gr o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης…

varoufakis 1

Στις επαφές του με τον οικονομολόγο Γιάννη Βαρουφάκη αναφέρθηκε σε αποκλειστική δήλωσή του στο tvxs.gr o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας πως του έγινε κρούση για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο ίδιος αρνήθηκε, εκφράζοντας πάντως την επιθυμία του να συνεισφέρει στην εκλογική μάχη που δίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης βρίσκεται σε επαφή και διάλογο μαζί μου και με το ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε άλλωστε συμμετάσχει σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις από κοινού. Εν όψει της κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Tvxs.gr για τη συμμετοχή του Γιάννη Βαρουφάκη στις ευρωεκλογές και πρόσθεσε:
 
«Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι, αν και δεν θα ήθελε να είναι υποψήφιος, θέλει να συμβάλει όσο μπορεί με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αγώνα που κάνουμε για τη νίκη στις ευρωεκλογές και τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η Ευρώπη και ο τόπος».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…