Newsroom

Newsroom

Δείτε ζωντανά τη σύγκρουση στη Βουλή για την ανεξέλεγκτη αστυνομική βία

Σήμερα, μετά τα όσα έχουν συμβεί τι τελευταίες ημέρες, δεν είμαι εδώ απλά για να σας ρωτήσω. Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου σας ρωτώ. Αλλά ταυτόχρονα σας κατηγορώ", ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

5261639

Μετά από επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντά στη Βουλή αναφορικά με την άγρια καταστολή και τα κρούσματα βίας τα τελευταία 24ωρα.

Παρακολουθήστε τώρα ζωντανά:

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρνει το θέμα στη Βουλή, μετά τα όσα θλιβερά, που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν τη δημοκρατία, συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες σε πολλές συνοικίες της Αθήνας με άγριους ξυλοδαρμούς πολιτών σε μία φιλήσυχη γειτονιά όπως η Νέα Σμύρνη, αστυνομικές δυνάμεις να βανδαλίζουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην Πανόρμου αλλά και τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Η επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει θέμα: «Πρωτοφανής αστυνομική βία εις βάρος των πολιτών με πρόσχημα την τήρηση υγειονομικών μέτρων που ο πρωθυπουργός και στελέχη της κυβέρνησης διαρκώς παραβιάζουν».

Η Ράφα αδειάζει και ο Νετανιάχου… υπερηφανεύεται ότι απέτρεψε την «ανθρωπιστική καταστροφή»

AP24127404540669 1

Η Ράφα αδειάζει και ο Νετανιάχου… υπερηφανεύεται ότι απέτρεψε την «ανθρωπιστική καταστροφή»

Μονάδες του ισραηλινού στρατού συνεχίζουν να εμποδίζουν τη ροή των καυσίμων και της ανθρωπιστικής βοήθειας…