Newsroom

Newsroom

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας της νέας εποχής ήρθε για να μείνει! 

Ένα νέο πρόγραμμα πιστότητας ήρθε στην ελληνική αγορά, ανοίγοντας νέους δρόμους και προσφέροντας περισσότερη εξοικονόμηση στους καταναλωτές.

3

Οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι ευκαιρίες που ανοίγονται στην ψηφιακή εποχή αλλάζουν πλήρως την καθημερινότητά μας. 

Τα τελευταία χρόνια είναι πλέον εμφανές ότι ζούμε σε μια δυναμική εποχή που όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα μπορούν πλέον να γίνονται και με διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα των νέων τεχνολογιών. Νέες δυνατότητες έρχονται για να διευρύνουν τον τρόπο που δουλεύουμε, επικοινωνούμε αλλά και λειτουργούμε ως καταναλωτές. 

Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο, η Lidl Ελλάς πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά φέρνοντας ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας, που προσφέρει ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση. 

Το Lidl Plus είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα πιστότητας, σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Ελλάς, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android & iOS), διαφέρει από τα τετριμμένα και εξυπηρετεί με ουσιαστικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή. 
Κατέβασέ το από το App Store / Google Play, κάνε απλά την εγγραφή σου και ενεργοποίησε με το πάτημα ενός κουμπιού τα κουπόνια προσφορών που θέλεις. Στην επόμενη επίσκεψή σου σε κατάστημα Lidl, αφού ολοκληρώσεις τα ψώνια σου και φτάνοντας στο ταμείο, σκάναρε την προσωπική σου ψηφιακή κάρτα που είναι διαθέσιμη εντός της εφαρμογής και επωφελήσου από όλες τις προσφορές της επιλογής σου. Χωρίς άλλη μία πλαστική κάρτα και χωρίς να συγκεντρώνεις πόντους. 

Επιπλέον μέσα από την εφαρμογή θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς το ιστορικό των συναλλαγών σου, να ξεφυλλίζεις τα φυλλάδια προσφορών, αλλά και να διασκεδάσεις με τη λειτουργία «Ξύνεις Κερδίζεις».

Μελλοντικά όλοι οι χρήστες του Lidl Plus θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μια ποικιλία υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, όπως προσωποποιημένες προσφορές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προωθητικές ενέργειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lidl Plus, έχει ήδη δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού καταφέρνοντας να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια αλλά και να βρεθεί στην κορυφή των download νέων εφαρμογών.  

Για ακόμα μια φορά, η Lidl Ελλάς καινοτομεί υλοποιώντας πρωτοποριακές ιδέες και βάζοντας στο προσκήνιο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. 

Ένα νέο εργαλείο είναι δίπλα σου, μην το χάσεις!

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

katexaki821

Κατεχάκη: Ανεξέλεγκτη πορεία ΙΧ – Τράκαρε παντού, και ο οδηγός… συνέχιζε να οδηγεί (video)

Τρόμο προκάλεσε ο οδηγός που κυκλοφορούσε με παραμορφωμένο αυτοκίνητο και χτυπούσε σε κιγκλιδώματα και πεζοδρόμια

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

flessa 1

Στις Σέρρες η Βίκυ Φλέσσα κάνει προεκλογικές εκδηλώσεις με δημόσιο χρήμα από κονδύλια της Αντιπεριφέρειας!

Ο Γιάννης Μυλόπουλος ζητά να ενημερωθεί για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε η Περιφερειακή…