Newsroom

Newsroom

'Εληξε ο "συναγερμός" για τα γκαζάκια στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου

Αναστάτωση προκάλεσαν δυο χαρτοκιβώτια με χρησιμοποιημένα γκαζάκια που βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, στην οδό Πεντέλης 14, το απόγευμα της Τετάρτης.…

gkazakia

Αναστάτωση προκάλεσαν δυο χαρτοκιβώτια με χρησιμοποιημένα γκαζάκια που βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, στην οδό Πεντέλης 14, το απόγευμα της Τετάρτης.

Τα δυο χαρτοκιβώτια εντόπισαν υπάλληλοι του Ειρηνοδικείου, περίπου στις 5.30 το απόγευμα, εντός του κτιρίου, γιατί τους μύριζε υγραέριο και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι πυροσβέστες που πήγαν εκεί όμως, δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια, εκκένωσαν το κτίριο και ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να σπεύσουν στο σημείο πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Οι αξιωματικοί του ΤΕΕΜ μόλις έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τα δυο χαρτοκιβώτια περιείχαν από πέντε γκαζάκια, τα οποία ήταν χρησιμοποιημένα (είχαν από μια τρύπα το καθένα), άδεια από υγραέριο και δεν υπήρχε κάποια συνδεσμολογία.

Τα γκαζάκια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου ερευνώνται, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Πηγή: efsyn.gr

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…