Μοναδικές εικόνες από drone στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (video)

Η συγκέντρωση «δίνει απάντηση στην προσπάθειά της κυβέρνησης που επικαλούμενη προσχηματικούς λόγους επιχείρησε να φιμώσει τη φωνή των εργαζομένων την ίδια ώρα που δίνει πράσινο φως στην εργοδοσία να κλιμακώσει την αντεργατική επίθεση».

49840027728 00107109c0 k

Ιστορική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση εν μέσω των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Από νωρίς μέλη του ΠΑΜΕ τοποθέτησαν με μεζούρα, κυριολεκτικά, χρωματιστά σημάδια στο οδόστρωμα ώστε να γνωρίζουν οι συγκεντρωμένοι που να σταθούν και να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Οι εικόνες που προσέφερε αυτή η μοναδική στα χρονικά συγκέντρωση κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου, ενώ πολλοί είναι και οι χρήστες από το εξωτερικό που αναδημοσιεύουν τις εικόνες και το πανοραμικό βίντεο που καταγράφηκε με drone.

Από την πλευρά του, το portal του ΚΚΕ 902.gr, σημειώνει ότι η συγκέντρωση «δίνει απάντηση στην προσπάθειά της κυβέρνησης που επικαλούμενη προσχηματικούς λόγους επιχείρησε να φιμώσει τη φωνή των εργαζομένων την ίδια ώρα που δίνει πράσινο φως στην εργοδοσία να κλιμακώσει την αντεργατική επίθεση».

«Δίνει απάντηση και στέλνει αποφασιστικό μήνυμα για τη συνέχεια και στο κεφάλαιο που επιχειρεί να φορτώσει τη νέα κρίση στις πλάτες των εργαζομένων και του λαού. Δείχνει τη δύναμη του οργανωμένου κινήματος της εργατικής τάξης, αποτελεί ως πρωτοβουλία φάρο και παράδειγμα και για τους εργαζόμενους των άλλων χωρών. Συνεχίζουμε!», τονίζει ο 902.gr.

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…