Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακός: Mε απουσίες στο Περιστέρι για τη ρεβάνς

Τις υπηρεσίες των Χοσέ Χολέμπας και Νταβίντ Φουστέρ θα στερηθεί ο Μίτσελ στην ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου…

olumpiakos

Τις υπηρεσίες των Χοσέ Χολέμπας και Νταβίντ Φουστέρ θα στερηθεί ο Μίτσελ στην ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Νέλσον Βαλντέζ, ενώ από την κερκίδα θα δει το ματς και ο Ρομπέρτο για να πάρει ανάσες. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Ερνάν Πέρες και όπως όλα δείχνουν θα πάρει θέση στην ενδεκάδα. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τους κυανόλευκους στο Περιστέρι, στη ρεβάνς του 0-0 που είχαν φέρει στο Καραϊσκάκη.

Το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή. Η ομάδα που μάρκαρε προσπαθούσε να πιέσει σωστά και αποτελεσματικά, προκειμένου να πάρει την μπάλα. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με τακτική.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Φουστέρ και Βαλντέζ, ωστόσο, έμεινα εκτός αποστολής, όπως και ο Χολέμπας που έκανε ατομικό και θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βέργος, Βούρος.

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

hwkb17 063

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

Την συγκλονιστική περιπέτεια του ανήλικου, αλλά και την μέγιστη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εξηγεί…

Μητέρα 11χρονης Βασιλικής: Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα ο δολοφόνος

Hleia 1

Μητέρα 11χρονης Βασιλικής: Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα ο δολοφόνος

Εξοργισμένη η μητέρα της άτυχης 11χρονης ξέσπασε κατά του παιδοκτόνου συγγενή της