Βίντεο-ντοκουμέντο: Φοιτητές αποδοκιμάζουν τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Σχεδόν όλοι γνώριζαν εδώ και χρόνια το χαρακτήρα του καθηγητή του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για δωροληψία.

5bb48fff1dc524581a8b4591 1

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο τραβήχτηκε πριν από τρία χρόνια σε ορκωμοσία με τους φοιτητές να μην μπορούν να κρύψουν την οργή και την αγανάκτησή τους όταν ακούγεται το όνομα του συγκεκριμένου καθηγητή. 

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Σταφανίδου, «Μαζι σου».


Απίστευτες καταγγελίες

Το γεγονός πως ο 59χρονος καθηγητής στα ΤΕΙ Σερρών έπαιρνε «φακελάκια» προκειμένου να περνάει τις μαθήτριες στο μάθημά του αποτελούσε κοινό μυστικό

Μάλιστα το «φακελάκι» το έπαιρνε συγκεκαλυμμένα, καθώς είχε ως συνεργούς δυο καθηγητές σε φροντιστήρια.

Οι κινήσεις του καθηγητή ήταν γνωστές στους περισσότερους φοιτητές, ενώ παράλληλα οι καταγγελίες που φέρεται να είχαν γίνει σε βάρος του ήταν δεκάδες, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα. Ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε όταν φοιτητές στα ΤΕΙ Σερρών κατήγγειλαν, πως ο καθηγητής τους είχε κόψει στο μάθημα του στην εξεταστική και εμμέσως πλην σαφώς τους πρότεινε να πάνε σε ένα συγκεκριμένο φροντιστήριο να παρακολουθήσουν μαθήματα και αφού πληρώσουν την ταρίφα των 250 ευρώ.

Οι δυο φοιτητές αρχικά αντέδρασαν και ζήτησαν επανεξέταση των γραπτών τους, για να λάβουν βέβαια αρνητική απάντηση. Έτσι και αφού κατάλαβαν πως δεν θα βγάλουν άκρη και θα αναγκαστούν να πληρώσουν, εμμέσως βέβαια, στον καθηγητή «φακελάκι», αποφάσισαν να απευθυνθούν στην Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα που θα έδιναν στο φροντιστήριο για τα δήθεν μαθήματα που θα έκαναν οι δυο φοιτητές και κανόνισαν το ραντεβού, ώστε να δώσουν το «φακελάκι» στους συνεργούς του καθηγητή. Την στιγμή που ο συνεργός του καθηγητή παραλάμβανε τα χρήματα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν, ενώ ένα δεύτερο κλιμάκιο Αστυνομικών συνελάμβανε ταυτόχρονα τον «καθηγητή φακελάκι» και μάλιστα μέσα στο γραφείο του στα ΤΕΙ.

Καταγγελίες και για παρενόχληση

Παράλληλα μετά τις συλλήψεις έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος ερευνών, καθώς οι καταγγελίες για παρενόχληση φοιτητριών από τον ίδιο καθηγητή και τις παραινέσεις του προκειμένου να βρεθούν στο κρεβάτι του ώστε να περάσουν αβίαστα το μάθημα του, πέφτουν «βροχή».

Διαβάστε επίσης: Να αποκαλύψουν επωνύμως τη δράση του καθηγητή ζητεί από τους φοιτητές ο πρύτανης του ΤΕΙ Σερρών

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…