Newsroom

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μίκαελ Εσιέν σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν αναφέρει ο διεθνής Τύπος. Ο 31χρονος γκανέζος επιθετικός που έχει συμβόλαιο…

esien

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν αναφέρει ο διεθνής Τύπος. Ο 31χρονος γκανέζος επιθετικός που έχει συμβόλαιο στην Τσέλσι έως το 2015 δεν έχει συμπεριληφθεί στην λίστα των Μπλέ για το Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι μπορεί να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με κάποια άλλη ομάδα.

Ο μάνατζερ του Εσιέν, Φαμπιάν Πιβετεάου, μιλώντας στο ράδιο «RMC» δήλωσε ότι ο γκανέζος επιθετικός μπορεί να αποχωρήσει από την Τσέλσι.

«Ο Εσιέν μπορεί να φύγει από την Τσέλσι. Πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν ενημερωθεί και η κατάσταση μπορεί η μετακίνηση του να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 10 μέρες. Πρέπει να ξέρετε ότι ο Εσιέν δεν είναι στην λίστα των παικτών που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι, οπότε μπορεί να παίξει στην διοργάνωση με κάποιο άλλο σύλλογο», τόνισε ο Πιβετεάου.

Όπως αναφέρει το «talksport», ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Εσιέν και μπορεί να κάνει μια προσφορά για την απόκτηση του στην Τσέλσι. Το «mercato365», γράφει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 31χρονο Γκανέζο, τονίζοντας ότι ο παίκτης χρειάζεται χρόνο συμμετοχής ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Το «blacksportsnet.com» σημειώνει πως ο Εσιέν ενδέχεται να προτιμήσει την Ελλάδα από την Γαλλία. Η «A Bola» υπογραμμίζει πως ένα από τα πνευματικά παιδιά του Ζοσέ Μουρίνιο δεν αποκλείεται να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Οσον αφορά τον Ταταρουσάνου, ο ισπανικός και ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ότι ο Ρομπέρτο θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως μεταδίδεται στην Ιβηρική ο Σιπριάν Ταταρουσάνου θα υπογράψει διετές ή τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και θα ενταχθεί στο ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Λάτσιο έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ταταρουσάνου.

Από τον Ολυμπιακό έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει θέμα απόκτησης των Ταταρουσάνου, Σταφυλλίδη ή άλλου ποδοσφαιριστή και μοναδική μεταγραφή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι του Πελέ. Ο 26χρονος πορτογάλος μεσοεπιθετικός ξεναγήθηκε την Δευτέρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έκανε την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του.

Τέλος εποχής για τον Γιώργο Λούβαρη στον Ολυμπιακό. Στη καθιερωμένη συνεδρίαση που θα γίνει την Τρίτη πρόκειται να ανακοινωθούν οι αλλαγές προσώπων στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Ο κ. Λούβαρης κατείχε τη θέση του γ΄ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετείχε επί σειρά 20 ετών στα κοινά των Ερυθρολεύκων. Είχε ξεκινήσει την πορεία του στην ΠΑΕ το 1993 στο πόστο του γενικού διευθυντή με πρόεδρο τον Σωκράτη Κόκκαλη. Υπήρξε διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ από τον Ιούλιο του 1994 έως τον Ιούνιο του 2011 και τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του γ΄ αντιπροέδρου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη (2 Ιανουαρίου) θα διατίθενται εισιτήρια για το ματς με την Καλλονή στο Γ. Καραϊσκάκης. Εισιτήρια θα διατίθενται και μέσω Ιντερνετ από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Οι τιμές τους:10 , 15 , 20 , 25 , 30 , 35 και 80 ευρώ (VIP).

Στους 50.000 έφτασαν οι φίλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Ερασιτέχνη για την εξυγίανση του συλλόγου.

Η διοίκηση του ΟΣΦΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για τη συμπαράσταση. Τονίζεται μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη υπερηφάνεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα, ότι 50.000 Ολυμπιακοί είναι πλέον δίπλα μας.

Με 10, 50 ή 150 ευρώ, ο καθένας όπως μπορούσε από το υστέρημά του, ενίσχυσαν την προσπάθειά μας να διοικήσουμε τον Ολυμπιακό μας, όπως ακριβώς μας ζήτησαν , εκλέγοντας μας ως διοίκηση τον Ιούλιο του 2011.

Να πετύχουμε δηλαδή, την οικονομική εξυγίανση, την κατάκτηση τίτλων από όλες τις ομάδες, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, την ανάπτυξη των Ακαδημιών στα περισσότερα από τα αθλήματα που καλλιεργούμε, καθώς και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σε όλους εσάς, αλλά και στους εκατομμύρια άλλους, που είτε ακόμη δεν μπόρεσαν, είτε τελικά δεν καταφέραμε να τους πείσουμε να εγγραφούν, ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη , ειρήνη και νέες Ολυμπιακές επιτυχίες».

Το ποσόν των 12.000 ευρώ πρόστιμο θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Απόλλωνα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…