Newsroom

Newsroom

Γιακουμάτος: Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο

Η αλήθεια είναι ότι δε μας είναι και τόσο δύσκολο να φανταστούμε τον (συνήθως οργίλο) Γεράσιμο Γιακουμάτο να είναι έξω…

giakoumatos 0

Η αλήθεια είναι ότι δε μας είναι και τόσο δύσκολο να φανταστούμε τον (συνήθως οργίλο) Γεράσιμο Γιακουμάτο να είναι έξω φρενών με οτιδήποτε – πόσω μάλλον με τη σύλληψη της συζύγου και του αδελφού του για φορολογικές παραβάσεις. Έτσι, το ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» που αναφέρεται στην αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας μάλλον δύσκολα διαψεύδεται.

«Θέλουν να χτυπήσουν εμένα, αλλά ψώνισαν από σβέρκο, θα δείτε τι θα πάθουν μόλις τελειώσουν τις απολογίες», ανέφερε σύμφωνα με το «Βηματοδότη» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και αν αυτό το «θα δείτε τι θα πάθουν» σας θυμίζει κάτι από… Χλαπάτσα στο «Της Ελλάδος τα Παιδιά», δεν είστε μόνοι.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος φέρεται οργισμένος, όχι μόνο για το επικοινωνιακό σόου που καταγγέλλει ότι στήθηκε, αλλά και επειδή η σύζυγός του είναι πρόεδρος του επίμαχου οίκου ευγηρίας και ως πρόεδρος, σύμφωνα με τον ίδιο, δε φέρει ευθύνη. Μόνο ο διευθύνων σύμβουλος που είναι ο αδελφός του έχει εκ του νόμου ευθύνη.

Φέρεται επίσης έξαλλος από το γεγονός ότι εμφανίζεται να απέφυγε τη σύλληψη χάρη στη βουλευτική του ασυλία, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση ούτε με τις συλλήψεις, ούτε με τον οίκο ευγηρίας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…