Newsroom

Newsroom

Χρυσοχοΐδης: Aθλιοι μαχαιροβγάλτες οι χρυσαυγίτες

Βαριές κουβέντες, όπως είστε μαχαιροβγάλτες, χρησιμοποίησε κατά της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.  …

Βαριές κουβέντες, όπως είστε μαχαιροβγάλτες, χρησιμοποίησε κατά της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.  

Επίσης τους χαρακτήρισε δειλούς κι επικίνδυνους και τους ζήτησε να  αποχωρήσουν από την αίθουσα «διότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται άτομα σαν αυτούς».

Αφορμή για την έκρηξή του, ήταν η τελευταία αποστροφή του λόγου του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό για την κατασκευή τζαμιού «χωρίς να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός» λέγοντας πως «κάτι τέτοια μυαλά σαν εσάς έφεραν τη χώρα εδώ που βρίσκεται».

Αμέσως μετά από αυτό, πήρε τον λόγο ο υπουργός Μεταφορών για την ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την επανεκκίνηση των οδικών έργων, και απάντησε με σκληρή γλώσσα:

«Είστε αμετανότητοι και άθλιοι. Και καλό είναι να αποχωρήσετε το γρηγορότερο από αυτή την αίθουσα. Η θέση σας είναι αλλού. Είστε άμυαλοι, άθλιοι, γελοίοι και επικίνδυνοι. Είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες. Και δεν συζητώ με μαχαιροβγάλτες και δειλούς», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι αποχωρούσαν από την αίθουσα της Βουλής.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…