Η ΝΔ στις "υπηρεσίες" της Eldorado Gold

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δέχεται απόλυτα τις θέσεις και την «ερμηνεία» της διοίκησης της εταιρείας, εκτιμώντας πως «δικαιώθηκε» από την απόφαση των διαιτητικών δικαστών, παρά το ότι η πραγματικότητα χρήζει διπλής ερμηνείας.

5a9fdd711dc524ff428b457e

Με την χθεσινή απόφαση η πολυεθνική δεν «αποβάλλεται» από την επένδυση αλλά παίρνει πίστωση χρόνου προκειμένου να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της και να προχωρήσει στην κατασκευή του εργοστασίου. Η Ν.Δ ωστόσο, σε ευθεία ευθυγράμμιση με τα συμφέροντα της εταιρείας, είπε προς υπεράσπιση της Ελληνικός Χρυσός:

«Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που δικαιώνει την Eldorado Gold έναντι της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει πόσο καταστροφικές μπορεί να αποδειχθούν ο ιδεοληψίες του κ. Τσίπρα και των υπουργών του» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση προστίθεται: «Με τις αναχρονιστικές εμμονές τους έστειλαν άνευ λόγου 500 εργαζομένους και τις οικογένειές τους στην ανεργία, πλήττοντας παράλληλα τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας μας, που θα έπρεπε ήδη να προσελκύει επενδύσεις για να μειώσει την ανεργία».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…