Newsroom

Newsroom

Ευχούλης ο Ντόναλντ Τραμπ! (ΦΩΤΟ)

Η διάσημη κόμη του νέου προέδρου των ΗΠΑ ενέπνευσε έναν καλλιτέχνη κι ο κόσμος τον στηρίζει

58ad76361dc52450538b4aeb

Ο μεγιστάνας των ακινήτων που εξελέξη πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι ίσως η προσωπικότητα που το Ίντερνετ δε σταματά να βρίσκει τρόπους για να κοροϊδεύει. 

Τελευταία περίπτωση, ενας πρώην γλύπτης από το Wisconsin, o Chuck Williams ο οποίος τον μετέτρεψε σε μικροσκοπική κούκλα, τον γνωστό σε όλους μας Ευχούλη.

Ο Williams αποκάλυψε την άψογα σχεδιασμένη κούκλα του Τραμπ στο Kickstarter την προηγούμενη εβδομάδα και το πρότζεκτ έχει ήδη ξεπεράσει τον αρχικό στόχο των 38.000 δολαρίων χάρη στους χιλιάδες υποστηρικτές. Η φιγούρα είναι περίπου 5 ίντσες ψηλή, εντελώς γυμνή και κρατάει ένα μικροσκοπικό smartphone ανάμεσα στα μικρά του δάχτυλα. Ο Ντόναλντ δεν έχει σχολιάσει ακόμη την ανατομική ακρίβεια της κούκλας.

Όσοι προσέφεραν τα μεγαλύτερα ποσά, θα λάβουν ένα σετ με 10 κούκλες. Τώρα που ο Chuck έχει την χρηματοδότηση που χρειάζεται, θα ξεκινήσει να κατασκευάζει αυτά τα κακά αγόρια και μέχρι το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσουν αυτές οι κούκλες.





Πηγή: BoredPanda

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους