Νέες βόμβες Σοφού για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

Νέα διάσταση στη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία από το πρωτοπαλίκαρο του Αρτέμη Σώρρα Χρήστο Μπαλαντίνα, δίνει ο συνήγορος της οικογένειάς της Θέμης Σοφός.

586e54f51dc524f7128b5109

Μιλώντας στο koutipandoras.gr ο κ. Σοφός αποκάλυψε ότι μάρτυρας έχει ήδη καταθέσει ότι αποχώρηση από την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, έχει συνέπειες, ενώ εκτίμησε αναφορικά με τη στυγερή δολοφονία της Θώμης Κουμπουρά ότι έλαβε χώρα αφού εκείνη είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση του Σώρρα.

Σύμφωνα με τον Θέμη Σοφό, η δολοφονηθείσα παιδοψυχίατρος είχε αρχίσει να δέχεται απειλές σε προγενέστερο διάστημα και συγκεκριμένα περίπου έναν μήνα νωρίτερα. Το δε συμπέρασμα ότι πιθανότατα δολοφονήθηκε αφού εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει από την «Ελλήνων Συνέλευσις» απορρέει από το γεγονός ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της κατέθεσε στη Δικαιοσύνη πως της ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει με τη Θώμη Κουμπούρα να του απαντά ότι δεν θέλει να έχει σχέσεις μαζί του. Τότε, φέρεται να θόλωσε και να τη μαχαίρωσε, πράγμα που η πλευρά της οικογένειας Κουμπούρα, δεν θεωρεί πειστικό επιχείρημα.

Ο συνήγορος της οικογένειας Κουμπουρά, δεν απέκλεισε παράλληλα το ενδεχόμενο να μιλάμε ακόμη και για «εγκληματική οργάνωση». Εξήγησε δε ο κ. Σοφός ότι στην «Ελλήνων Συνέλευσις» μετέχουν μεταξύ άλλων υψηλού μορφωτικού επιπέδου οι οποίοι βιώνουν μια πλάνη και οι οποίοι πίστευαν πως θα βοηθούσαν με τις δράσεις τους ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Όπως είπε εξάλλου, η Θώμη Κουμπουρά ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη Λαμία αφού είχε βοηθήσει δεκάδες παιδιά.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…