Newsroom

Newsroom

Αστυνομικοί "γάζωσαν" με 18 σφαίρες άνδρα οπλισμένο με μπαλτά

Αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη πυροβόλησαν 18 φορές πριν συλλάβουν έναν άστεγο που τους επιτέθηκε με μπαλτά στο τέλος μιας καταδίωξης στο κέντρο του Μανχάταν χθες το απόγευμα, σε ώρα αιχμής της κυκλοφορίας.

57db77b21dc524eb088b4850

Ο άνδρας, ο Άκραμ Τζούντεχ, που έχει ιστορικό συλλήψεων, άρχισε να κραδαίνει απειλητικά έναν μεγάλο μπαλτά κοντά στον μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό του Penn Station γύρω στις 17.00 τοπική ώρα (24.00 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε ο δεύτερος στην ιεραρχία της αστυνομίας Τζέιμς Ο’ Νιλ.

Ο άνδρας ήταν κατά τα φαινόμενα οργισμένος, επειδή το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ζούσε είχε ακινητοποιηθεί από την Τροχαία, καθώς ήταν παράνομα σταθμευμένο, και προσπάθησε να σπάσει τα “δεσμά” του αυτοκινήτου με ένα σφυρί. Όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αυτός προέβαλε αντίσταση και τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο έναν από τους αστυνομικούς. Και άλλοι αστυνομικοί έφθασαν ως ενισχύσεις που προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν πριν τον πυροβολήσουν, 18 φορές συνολικά σύμφωνα με την αστυνομία, και τον συλλάβουν.

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε στο σχολείο που φοιτά η αδερφή της και έφυγε βιαστική από την πίσω πόρτα (Video)

Σάττι 2

Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε στο σχολείο που φοιτά η αδερφή της και έφυγε βιαστική από την πίσω πόρτα (Video)

Το παρασκήνιο της… φυγάδευσης της Μαρίνας Σάττι – Γιατί απέφυγε να κάνει δηλώσεις;