Μετά από 18 χρόνια εξιχνιάστηκε μακελειό στο Μενίδι με δύο νεκρούς

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασε το μακελειό με δύο νεκρούς και μία τραυματισμένη γυναίκα, κατά την εισβολή τριών ένοπλων κουκουλοφόρων σε σπίτι στο Μενίδι.

56fbb0351dc524286c8b4606

Η επιμονή των αστυνομικών του Tμήματος Aνθρωποκτονιών, αλλά και η τεχνολογία που διαθέτει η Εγκληματολογική Υπηρεσία οδήγησαν στη σύλληψη ενός 53χρονου, ο οποίος ήδη προφυλακίστηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και την σύλληψη άλλων δύο συνεργών του.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Θεόδωρος Χρονόπουλος, με εντολή του διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγου Χρήστου Παπαζαφείρη, έχει ήδη συσταθεί ειδική ομάδα, που, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, επανεξετάζει και ερευνά, με εξειδικευμένες μεθόδους και με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, όλες τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, θύματα του διπλού φονικού στο Μενίδι, ήταν ένας 33χρονος και ο 54χρονος πεθερός του, ενώ τραυματίας ήταν η επίσης 54 ετών, τότε, πεθερά.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…