Newsroom

Newsroom

Χιλιάδες κόσμου στην κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου

Χιλιάδες ανώνυμοι πολίτες και διάσημοι καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν το Δημήτρη Μητροπάνο στην τελευταία του κατοικία, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η νεκρώσιμος…

Χιλιάδες ανώνυμοι πολίτες και διάσημοι καλλιτέχνες αποχαιρέτησαν το Δημήτρη Μητροπάνο στην τελευταία του κατοικία, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις δύο το μεσημέρι, ενώ χιλιάδες κόσμου πέρασε από το παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου, στο Α’ Νεκροταφείο για να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή.
Μεταξύ των ανθρώπων που είπαν το ύστατο χαίρε στο μεγάλο καλλιτέχνη ήταν ο Πασχάλης Τερζής, κουμπάρος του Δημήτρη Μητροπάνου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Σαμπάνης, καθώς και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

“Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία πως η ιστορία γίνεται σιωπή”, είπε ο Θάνος Μικρούτσικος, ενώ ο Γιώργος Κατσαρός δήλωσε: “Δεν θα ξεχάσουμε την προσπάθεια που έκανε με το πρόβλημα υγείας του”.

Η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου παρακάλεσε αντί στεφάνων, να διατεθούν χρήματα για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής Αλληλεγγύης Ιδρύματος Αστέγων (ΚΥΑΔΑ).

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…