Newsroom

Newsroom

Βενιζέλος: "Κυβέρνηση εθνικής ενότητας"

Για κυβέρνηση εθνικής ενότητας έκανε λόγο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του…

Για κυβέρνηση εθνικής ενότητας έκανε λόγο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Ο λαός δεν απέδωσε τη σημασία που αποδίδουμε εμείς το γεγονός ότι καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα στο ευρώ σε μια στιγμή που δείχνουν να αλλάζουν πολλά στην Ευρώπη», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε ότι θα πάρει την εντολή και θα επιδιώξει να συναντήσει τους αρχηγούς των κομμάτων που δεν έχει δει μέχρι σήμερα- ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητοι Έλληνες- στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

Επιπλέον ο κ. Βενιζέλος άσκησε σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι παραπληροφόρησε την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις προτάσεις που του έκανε στη μεταξύ τους συνάντηση.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι βασική θέση του ΠΑΣΟΚ είναι να μείνει η χώρα στο ευρώ και σημείωσε ότι η δανειακή σύμβαση που θέλουν να καταργήσουν εξασφαλίζει τη σωτηρία της πατρίδας, τις τράπεζες και φέρνει επενδύσεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε και το αποτέλεσμα των εκλογών υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες ζητούν αλλαγή πορείας αλλά δεν έδωσαν ξεκάθαρο σήμα ως προς το που πρέπει να οδηγηθούν τα πράγματα.

«Κανείς δεν μπορεί μόνος, ο λαός απέκλεισε οποιαδήποτε λύση αυτοδυναμίας», συμπλήρωσε.


Τροχαίο στην Τουρκία: Θρήνος για την 67χρονη Νικολέτα Διαμαντάκου – Η τελευταία φωτογραφία από την Έφεσο

Διαμαντάκου

Τροχαίο στην Τουρκία: Θρήνος για την 67χρονη Νικολέτα Διαμαντάκου – Η τελευταία φωτογραφία από την Έφεσο

Η 67χρονη έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας…