Τριανταφυλλίδης: Τι φοβόταν ο Βενιζέλος στην υπόθεση Βγενόπουλου;

«Οι επιστολές των πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Σηφουνάκη-Τσιρώνη για την υπόθεση Βγενόπουλου αποτελούν "επιστολές-βόμβα". Το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής "ποιεί την νήσσαν". Η κ. Γεννηματά ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει θέση, να μιλήσει για την ταμπακιέρα» τονίζει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

56f7cb651dc524dc088b4672

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Τριανταφυλλίδης έκανε λόγο για αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν από το ότι «δεν χύθηκε το άπλετο- “άπλυτο” φως στην υπόθεση Βγενόπουλου, τα στοιχεία της οποίας προσεκόμισε από το 2013 στη δικαιοσύνη ο κ. Τσιρώνης, ως πρόεδρος τότε της Προανακριτικής της Βουλής και αντί να οδηγηθεί στο ακροατήριο η υπόθεση αυτή, οδηγήθηκε στο αρχείο».

«Γίνεται σαφές πλέον ότι όλο το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής βγαίνει φόρα-παρτίδα στο φως», επισήμανε ο βουλευτής.

 Τα ερωτήματα πλέον είναι σοβαρά τόσο για το ΠΑΣΟΚ και την κα Γεννηματά, όσο και για τον πρώην πρόεδρό του, υπογράμμισε και με δελτίο Τύπου ο κ. Τριανταφυλλίδης:

-Τι φοβόταν ο Βαγγέλης και δεν ήθελε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Βγενόπουλου, όχι όπως ισχυρίζεται ο ταπεινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όπως επιχειρηματολογούν και ρωτούν οι ομογάλακτοί του και ομοϊδεάτες του π.βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι κύριοι Σηφουνάκης και Τσιρώνης;

-Γιατί αφαιρέθηκε η υπόθεση Βγενόπουλου από τους αρμόδιους εισαγγελείς διαφθοράς και εστάλη στο αρχείο προς ενταφιασμόν;

 -Γιατί δεν χύθηκε το άπλετο-«άπλυτο» φως στην υπόθεση Βγενόπουλου, τα στοιχεία της οποίας προσεκόμισε από το 2013 στη δικαιοσύνη ο κ. Τσιρώνης, ως πρόεδρος τότε της Προανακριτικής της Βουλής, και αντί να οδηγηθεί στο ακροατήριο η υπόθεση αυτή, οδηγήθηκε στο αρχείο;Γίνεται σαφές πλέον ότι όλο το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής βγαίνει φόρα-παρτίδα στο φως. Γιατί σιωπά η κα. Γεννηματά; Θα πάρει θέση, όπως της ζητούν, την καλούν και την προσκαλούν προς αυτό οι π. βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι κύριοι Σηφουνάκης και Τσιρώνης;» 

Ακούστε τη συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:   


Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…