Newsroom

Newsroom

Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα επειδή σκότωσε 77χρονο παιδεραστή

Η Σάρα Σαντς από το Σίλβερταουν του ανατολικού Λονδίνου, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, επειδή σκότωσε τον περασμένο Νοέμβριο έναν συνταξιούχο νοικάρη της, όταν πληροφορήθηκε ότι εκείνος επί 40 έτη, κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά κατ' εξακολούθηση.

saraaaa

Η Σάρα Σαντς από το Σίλβερταουν του ανατολικού Λονδίνου, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών, επειδή σκότωσε τον περασμένο Νοέμβριο έναν συνταξιούχο νοικάρη της, όταν πληροφορήθηκε ότι εκείνος επί 40 έτη, κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά κατ’ εξακολούθηση.

Η 32χρονη πήρε τον νόμο στα χέρια της όταν έμαθε ότι ο 77χρονος Μάικλ Πλίστεντ, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, κατηγορούνταν ότι κακοποίησε σεξουαλικά δύο παιδιά κάτω των δεκατριών ετών. Το δικαστήριο είχε αφήσει ελεύθερο τον ηλικιωμένο με εγγύηση και του είχε επιτρέψει να συνεχίσει να μένει στο σπίτι της Σαντς, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Εξοργισμένη με τα όσα είχε πληροφορηθεί για το παρελθόν του Πλίστεντ, ο οποίος είχε καταδικαστεί 24 φορές στο παρελθόν για σεξουαλικά αδικήματα με θύματα παιδιά, η Σαντς πήγε στο διαμέρισμα του άντρα για να προσπαθήσει να τον διώξει, έχοντας προηγουμένως καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η οργή της ξεχείλιζε μόλις αντίκρισε τον 77χρονο και άρχισε να τον βρίζει. Το ειρωνικό χαμόγελο του Πλίστεντ την εξόργισε ακόμα περισσότερο, ενώ εκείνος επιχείρησε να την πείσει ότι όλα αυτά τα αγόρια που υποστήριζαν πως τα κακοποίησε ήταν ψεύτες. 

Εκείνη τη στιγμή η 32χρονη γυναίκα του επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο, μία πράξη που ομολόγησε η ίδια λίγες ώρες μετά στην αστυνομία. Το δικαστήριο αναγνώρισε αρκετά ελαφρυντικά στη γυναίκα, η οποία τελικά απαλλάχθηκε από την κατηγορία του φόνου και καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εν βρασμό ψυχής.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…