Κρανιδιώτης στο ATTICA: "Πολιτικά ανόητος" ο Αντώναρος, δεν απηχεί τις απόψεις του Καραμανλή (βίντεο)

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Αντώναρο εξαπέλυσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου εναντίον όσων έσπευσαν να "πυροβολήσουν" το Βαγγέλη Μεϊμαράκη μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής. Καλεσμένος του Κώστα Αργυρού στην εκπομπή "Εκλογές 2015, Η επόμενη μέρα", του ATTICA, ο νεοδημοκράτης δικηγόρος υποστήριξε πως οι δηλώσεις αυτές γίνονται ερήμην του Κώστα Καραμανλή.

kranidiotis 3

Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Αντώναρο εξαπέλυσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου εναντίον όσων έσπευσαν να “πυροβολήσουν” το Βαγγέλη Μεϊμαράκη μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής. Καλεσμένος του Κώστα Αργυρού στην εκπομπή “Εκλογές 2015, Η επόμενη μέρα”, του ATTICA, ο νεοδημοκράτης δικηγόρος υποστήριξε πως οι δηλώσεις αυτές γίνονται ερήμην του Κώστα Καραμανλή.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης χαρακτήρισε τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο ως “πολιτικά ανόητο” και συμπλήρωσε πως “θα έπρεπε να μάθει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κλαμπ κανενός”. “Θα έπρεπε να είχε διδαχθεί ο Αντώναρος από το ήθος του Καραμανλή”, είπε επίσης.

Ερωτώμενος από τον Κώστα Αργυρό μήπως ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι, απάντησε: “Αυτοί οι μαϊντανοί ανεβάζουν τους τόνους, δεν τους ανεβάζει κάποιος άλλος”. Μάλιστα διατύπωσε αμφιβολίες αν ο Ευάγγελος Αντώναρος ψήφισε Νέα Δημοκρατία, “ούτε σε αυτές ούτε στις προηγούμενες εκλογές, μη σας πω ούτε στις προ-προηγούμενες”.

Στη συνέχεια επανέλαβε την αντίθεσή του στο ιδεολόγημα του “μεσαίου χώρου”, λέγοντας πως “ο μεσαίος χώρος είναι αυτό που βολεύει αυτούς που είναι απέναντί μου”.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…