Newsroom

Newsroom

Ζακ Σεγκελά: "Προστατέψτε τις ρίζες σας ποντάροντας στο μέλλον"

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό HOT DOC ο άνθρωπος των αθάνατων σλόγκαν των μεγαλύτερων πολιτικών ηγετών, ο υπεύθυνος…

seguela

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό HOT DOC ο άνθρωπος των αθάνατων σλόγκαν των μεγαλύτερων πολιτικών ηγετών, ο υπεύθυνος της πολιτικής καμπάνιας και διαφήμισης του Φρανσουά Μιτεράν, Ζακ Σεγκελά.

Ο 80χρονος πλέον διαφημιστής και επικοινωνιολόγος, εμφανίζεται απογοητευμένος από την έλλειψη ηγετών και προσώπων στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Ο Σεγκελά μιλά για τον ηγέτη Μιτεράν, τον Μαντέλα, που τον θεωρεί ως έναν από τους τέσσερις ανθρώπους που άλλαξαν την καρδιά αυτού του κόσμου, μαζί με τον Ιησού, τον Γκάντι και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και αναρωτιέται αν θα υπάρξει ποτέ πέμπτος…

Από τα πλέον ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξής του, είναι οι λόγοι που αρνήθηκε να αναλάβει την πολιτική καμπάνια του Ανδρέα Παπανδρέου, την απογοήτευση για τον Ολάντ και την υποστήριξή του στο πρόσωπο του Σαρκοζί, την επιστροφή του οποίου θεωρεί βέβαιη.

Ο Σεγκελά όμως αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι οι Έλληνες προστατεύοντας πάντα τις ρίζες τους, πρέπει να ποντάρουν στο μέλλον.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Ζακ Σεγκελά στο Hot Doc που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη


Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…