Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Πόσο κοντά είναι οι αρχές "στη σύλληψη των δολοφόνων"

Οι έρευνες τις αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη συνεχίζονται.

5a7c4dc91dc524fa648b4585

Ωστόσο, φαίνεται πως οι αρχές δεν βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου, αφού δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν πρόκειται για δολοφονία ή για αυτοχειρία.

Μία ανάρτηση στο Facebook, στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την 44χρονη μητέρα, προκάλεσε χθες μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή, είναι «ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι αρχές». Δίπλα, ο διαχειριστής της σελίδας, σχολίαζε ότι «τους εντόπισαν».


Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του sinidisi, η Αστυνομία διαψεύδει κατηγορηματικά την συγκεκριμένη πληροφορία, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχει αλλάξει τίποτα στην υπόθεση».

Τι συμβαίνει με το viber της 44χρονης;

Την ίδια ώρα, οι έρευνες εστιάζουν επίσης στο viber της Ειρήνης Λαγούδη. Αν και το κινητό της τηλέφωνο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής αποκάλυψε πως κάποιος ενεργοποίησε τον λογαριασμό που είχε στο Viber και μάλιστα άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ της!

Το κινητό αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης και όχι μόνο για τα ηλεκτρονικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει. Ακόμα και από το σημείο που θα βρεθεί μπορεί να προκύψουν συμπεράσματα για το ποιος φρόντισε να το ξεφορτώθηκε