Υποκριτικό μεγαλείο της Ένωσης Κεντρώων για την ταυτότητα φύλου

Η Ένωση Κεντρώων με αφορμή το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου αποδεικνύει δυστυχώς ότι παρασάγγας απέχει από τον χώρο του προοδευτικού κέντρου όπως η ίδια θέλει να πιστεύει. Και τούτο όχι γιατί δεν στηρίζει τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, αλλά γιατί επιλέγει να το κάνει επειδή το ζητά η Εκκλησία.

57be97261dc52439738b4958

Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη που από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι η στάση του απέναντι στο νομοσχέδιο θα εξαρτηθεί από τη στάση της Εκκλησίας, ζήτησε σήμερα από την κυβέρνηση «να αποσύρει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου που πρόκειται να συζητηθεί την Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρακάτω όπου αναφέρει ότι «χωρίς κοινωνικό διάλογο, χωρίς προετοιμασία, τέτοιες αλλαγές είναι βίαιες και αποδοκιμάζονται από τον λαό» και υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας δεν έχει δικαίωμα να καλλιεργεί διχασμό, ούτε μπορεί να αγνοεί ηθικές αξίες που εμπνέουν τον λαό μας από σύσταση του ελληνικού κράτους».

Τέλος προειδοποιεί, ότι «εάν επιμείνει η κυβέρνηση, η απάντηση την Δευτέρα, τουλάχιστον από την Ένωση Κεντρώων θα είναι σκληρή». Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα, το προοδευτικό κόμμα (sic) του Βασίλη Λεβέντη είχε δηλώσει με μια ανακοίνωση που άγγιζε τα όρια της φαιδρότητας, ότι θα ψηφίσει «Όχι» στο περιβόητο νομοσχέδιο, αν η κυβέρνηση βαδίσει κόντρα στη θέληση της Ιεράς Συνόδου.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους