Newsroom

Newsroom

Χριστούγεννα στη Nova!

Κατέφτασαν τα Χριστούγεννα στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, με μοναδικές blockbuster ταινίες σε ‘Α τηλεοπτική προβολή.

5a312dd71dc524cf748b4679

Μαγικά κινηματογραφικά ταξίδια έρχονται και φέτος τα Χριστούγεννα στα κανάλια Novacinema, με κορυφαίες ταινίες, για μικρούς και μεγάλους, αλλά και με λαμπερά shows που χαρίζουν μοναδικό υπερθέαμα στους συνδρομητές της Nova.


Και αυτό το Δεκέμβριο τα φώτα ανάβουν στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, με μεγάλες blockbuster πρεμιέρες! Η κομεντί «The Bridge 2» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Novacinema1HD, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 22:00. 

Η ταινία μας μεταφέρει επτά χρόνια μετά το χωρισμό του Ράιαν και της Μόλι. Άσχημα, όμως, νέα για αγαπημένους τους ανθρώπους και για το αγαπημένο τους βιβλιοπωλείο τούς φέρνουν ξανά κοντά. Την ίδια ημέρα μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν τα αγαπημένα Στρουμφάκια που επιστρέφουν με την blockbuster ταινία «The Smurfs 2: The Lost Village» και μπλέκουν σε μία τρελή περιπέτεια αναζητώντας το χαμένο χωριό, στο Novacinema2HD, στις 22.00. Την παραμονή Χριστουγέννων η ταινία «Office Christmas Party» κάνει πρεμιέρα στις 22:00, στο Novacinema1HD.

Στην κωμωδία «Office Christmas Party» η επικεφαλής μίας εταιρείας απειλεί να κλείσει το τμήμα που διοικεί ο αδελφός της. Εκείνος, για να εντυπωσιάσει και να κλείσει συμφωνία με έναν υποψήφιο πελάτη, διοργανώνει ένα επικό πάρτι. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι μοναδικοί Jennifer Aniston και Jason Bateman.


Ανήμερα των Χριστουγέννων το μιούζικαλ των 6 Όσκαρ και των 7 Χρυσών Σφαιρών, «La La Land», θα προβληθεί από το εορταστικό κανάλι NovachristmasHD, που θα είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές Nova, από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου. Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου έρχεται η αστυνομική κωμωδία «Bad Santa 2», με τον αλκοολικό Αϊ Βασίλης και το θυμωμένο ξωτικό, Μάρκους, να ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, με σκοπό να ληστέψουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό την παραμονή των Χριστουγέννων. Με το πρωταγωνιστικό καστ να πλαισιώνεται από τους Μπίλι Μπομπ Θόρντον και Κάθι Μπέιτς, η ταινία «Bad Santa 2» κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1HD, στις 22:00.


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η blockbuster ταινία κινουμένων σχεδίων «The Lego Batman Movie» έρχεται υποτιτλισμένη, σε πρώτη προβολή στο Novacinema1HD, στις 22:00. Ο Μπάτμαν αναγκάζεται να μάθει να χαλαρώνει και να συνεργάζεται με άλλους για να καταφέρει να σώσει το Γκόθαμ από τον Τζόκερ, ο οποίος αποτελεί συνεχή απειλή για την πόλη!


Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με την πιο λαμπερή ανασκόπηση των πιο επιτυχημένων ταινιών 2017! Το special show «Κινηματογραφική Ανασκόπηση της Χρονιάς» έρχεται την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 00:00, στο Novacinema1HD, με τους πιο Hot Stars του Hollywood που ξεχώρισαν και με μία πρώτη γεύση από τις ταινίες της νέας χρονιάς! Μία εκπομπή με απολαυστικές συνεντεύξεις αγαπημένων ηθοποιών, στιγμιότυπα από τα βραβεία του 2017 και σκηνές από ταινίες που έσπασαν τα ταμεία! Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς τα Golden Globes γιορτάζουν τα 75 χρόνια με ένα δίωρο show από τις 22:00, στο Novacinema1HD! 75 χρόνια σε στιγμιότυπα από στιγμές γέλιου, συγκίνησης και αξέχαστες ατάκες από τις λαμπερές απονομές!


Το Novalifε, το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, ντύνεται γιορτινά και παρουσιάζει μοναδικά show για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σε εορταστικό κλίμα, θα απολαύσουν οι συνδρομητές της Nova, τον μεγάλο τελικό του «America’s Got Talent 2017», με την Tyra Banks να ανακοινώνει τον μεγάλο νικητή του πιο επιτυχημένου show της Αμερικής, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Το κανάλι Novalifε καλωσορίζει τη νέα χρονιά με το υπερθέαμα «Victoria’s Secret Fashion Show 2017»! Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 00:00, οι άγγελοι της Victoria’s Secret θα φορέσουν για ακόμη μία χρονιά τα φτερά τους και θα εμφανιστούν στo μεγάλο σόου που θα γίνει για πρώτη φορά στη Σαγκάη! Στη πασαρέλα θα περπατήσουν τα διάσημα μοντέλα της Victoria’s Secret Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo και Candice Swanepoel.


Στο πνεύμα των Χριστουγέννων βρίσκεται και το Nova On Demand, με τις τοπ κατηγορίες Christmas Kids και Christmas Magic! Όλο το Δεκέμβριο αλλά και μέχρι την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, η κατηγορία Christmas Kids είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, και όχι μόνο, με αγαπημένες ταινίες όπως «The boss baby», «Ballerina», «Storks», «Minions», «Kung Fu Panda 3», «Paddington», «Escape From Planet Earth», «Ice Age: Dawn of the dinosaurs» και πολλές ακόμη! Η κατηγορία Christmas Magic, θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους, για το διάστημα 8 Δεκεμβρίου με 8 Ιανουαρίου. Οι συνδρομητές της Nova έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τις αγαπημένες τους ταινίες, μέσα από την μεγάλη συλλογή που περιλαμβάνει ταινίες όπως «Office Christmas Party», «Operation Christmas», «Christmas cookies», «Angel of Christmas», «Bad Santa» και «Bad Santa 2», «Chicago», «Burlesque» και πολλές πολλές ακόμη!


Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

χρονοπουλου10

Μυστήριο με την αιτία θανάτου της Χρονοπούλου: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της» (Video)

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση - Η ιατροδικαστική έκθεση δεν…

Σκληρή απάντηση από τον Ιάσονα Αποστολόπουλο στον Πύρρο Δήμα: «Τι σημαίνει ξεφτίλα μαμά;»

252295075 10165879121585385 8369428181626529769 n

Σκληρή απάντηση από τον Ιάσονα Αποστολόπουλο στον Πύρρο Δήμα: «Τι σημαίνει ξεφτίλα μαμά;»

Επίθεση στον Πύρρο Δήμα έκανε ο Ιάσονας Αποστολόπουλος σχετικά με τα σχόλια του πρώην αρσιβαρίστα…

Χάρης Δούκας: Δέχεται επίθεση από τον Ζούκοφ, τον Πλεύρη και δεξιά τρολ επειδή είπε… «μπάτσος» – Τι πραγματικά έγινε (video)

Χάρης Δούκας

Χάρης Δούκας: Δέχεται επίθεση από τον Ζούκοφ, τον Πλεύρη και δεξιά τρολ επειδή είπε… «μπάτσος» – Τι πραγματικά έγινε (video)

Μάλιστα θέση στον χορό πήρε και ο Θάνο Πλεύρης - Τι πραγματικά ειπώθηκε από τον…

Πάτρα: «Βρήκε η παλάμη μου εκεί και μαύρισε το χέρι μου», λέει ο 17χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία (Video)

image 3

Πάτρα: «Βρήκε η παλάμη μου εκεί και μαύρισε το χέρι μου», λέει ο 17χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία (Video)

Ένα 24ωρο μετά τα όσα έγιναν στο Λύκειο της Πάτρας, ο 17χρονος φέρνει στο μυαλό του εικόνες, που θα θυμάται για καιρό.