Χατζηνικολάου για Παπακώστα: Αν δεν μπορούν τα γονατάκια σου να αντέξουν αυτές τις δηλώσεις να μην τις κάνεις

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη στάση που ακολούθησε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα μετά την έκταση που πήραν οι δηλώσεις της με τις οποίες διαφοροποιήθηκε με την κομματική γραμμή.

58bd3f6e1dc524a9698b45d2

«Αν δεν μπορούν τα γονατάκια σου να αντέξουν αυτές τις δηλώσεις να μην τις κάνεις», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, θέλοντας να τονίσει το βάρος των δηλώσεων που έκανε στην εφημερίδα η βουλευτής.

Βλέποντας τις αντιδράσεις της μετά τις πιέσεις που της ασκήθηκαν από το κόμμα της, θυμήθηκα ένα παλιό μασάλι, που έλεγε η γιαγιά μου η σμυρνιά.

Έλεγε: «Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους μπιμπ».

«Τι τη θες ρε κορίτσι μου τη διαφοροποίηση αφού δεν την αντέχεις. Αφού στο πρώτο τηλεφώνημα λιποθυμάς. Τι την θες την κριτική και την αντιπαράθεση και παριστάνεις ότι ζώστηκες με τα φυσεκλίκια και κάνεις αντάρτικο; Αφού δεν αντέχεις, δεν αντέχουν τα γονατάκια σου. Τρέμουν», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Τι τα θες τα καουμποϊλίκια αφού δεν αντέχεις; Ούτε τη διαγραφή αντέχεις, ούτε την άποψή σου να πεις αντέχεις. Πέρασε και το Τριώδιο».

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας της ΝΔ κάλεσε μέσω δηλώσεών της στην εφημερίδα “Ειδήσεις”, τη Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει στη βουλή τα αντίμετρα που θα φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ταυτόχρονα, είπε πως εάν κλείσει η αξιολόγηση τότε η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποσύρει το αίτημα για πρόωρες εκλογές για να προστατευτεί καθώς κινδυνεύει να γίνει “γραφικοί”.

Η Κατερίνα Παπακώστα μετά την έκταση που πήραν οι δηλώσεις της και με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν στο εσωκομματικό της ΝΔ με το “τσάμπα μάγκες” του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, βγήκε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και δήλωσε πως; δεν υπήρξε ποτέ συνέντευξη αλλά τηλεφωνική επικοινωνία.

«Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ότι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών», συμπλήρωσε.

Με αυτόν τον τρόπο, η βουλευτής της ΝΔ προσπάθησε προφανώς να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα κατόπιν εορτής στο φόβο μιας πιθανής διαγραφής από την παράταξη.

Από την πλευρά της η εφημερίδα με ανακοίνωσή της τόνισε πως το περιεχόμενο της δήλωσης της κυρίας Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί.

Σημειώνεται πως ο Χατζηνικολάου σε παρέμβασή του στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου την Παρασκευή είπε πως η Παπακώστα δεν πρέπει να επιχειρήσει να διαψεύσει τις δηλώσεις που έκανε γιατί θα γελοιοποιηθεί.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…