Newsroom

Newsroom

Χάνει Ολυμπιακό ο Βάργκας!

Χωρίς τον Ρόναλντ Βάργκας θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, καθώς έχει διάταση στη δεξιά γάμπα. Κανονικά ο Αϊντάρεβιτς!

58fe04d71dc524f8148b46e1

Πρόβλημα στην ΑΕΚ εν όψει της μεγάλης ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ρόναλντ Βάργκας διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάταση δεξιού γαστροκνημίου και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός χάνει τον προσεχή αγώνα και παρότι δεν αναμενόταν να έχει θέση βασικού (είχε μείνει εκτός 18άδας στο πρώτο ματς), ο Μανόλο Χιμένεθ στερείται μια καλή λύση.

Το παρήγορο για τον Ισπανό προπονητή είναι πως ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς δείχνοντας να έχει αφήσει οριστικά πίσω του τη θλάση και θα είναι διαθέσιμος.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες στη Λειβαδιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Οι παίκτες σήμερα θα είναι ελεύθεροι και δεν θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο, όπως συνέβη χθες βράδυ.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στα Σπάτα στις 10.30 το πρωί. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή και εν συνεχεία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.