Newsroom

Newsroom

Βουδούρης: Συγκέντρωση στρατηγών χωρίς στρατιώτες η "Κίνηση των 58"

Στο νέο σχηματισμό στον οποίο συμμετέχει, μαζί με τους ανεξάρτητους βουλευτές Θοδωρή Παραστατίδη και Πάρι Μουτσινά, αναφέρθηκε μιλώντας στο Hot…

voudouris

Στο νέο σχηματισμό στον οποίο συμμετέχει, μαζί με τους ανεξάρτητους βουλευτές Θοδωρή Παραστατίδη και Πάρι Μουτσινά, αναφέρθηκε μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη ο Οδυσσέας Βουδούρης, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη συγκέντρωση της “Κίνησης των 58” στο θέατρο Ακροπόλ.

Σύμφωνα με τον κ. Βουδούρη, ο νέος σχηματισμός, με όνομα “Κοινωνία Πρώτα”, έχει ήδη καταρτίσει 83 συγκεκριμένες προτάσεις που βρίσκονται υπό διαβούλευση και σύντομα θα παρουσιαστούν στους πολίτες, ώστε όσοι το επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτόν και στις 15 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί μία πανελλαδική σύσκεψη, στην οποία θα αποφασιστεί το αν θα μετασχηματιστεί σε πολιτικό κόμμα.

Σχολιάζοντας την εκδήλωση της “Κίνησης των 58”, ο Οδυσσέας Βουδούρης έκανε λόγο για “συγκέντρωση στρατηγών χωρίς στρατιώτες”, επισημαίνοντας ότι σε αυτή συμμετέχει “όλο το κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ και ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατανοεί πως αν πάει στις επόμενες εκλογές με “ταμπέλα” ΠΑΣΟΚ θα υποστεί πανωλεθρία, και για το λόγο αυτό αναζητά άλλη “ταμπέλα”.

Παρατήρησε μάλιστα πως η Κεντροαριστερά εξ ορισμού δεν μπορεί να έχει σαν εχθρό την Αριστερά, όμως η κίνηση αυτή βάζει απέναντί της την Αριστερά και με σαφή τρόπο υποδηλώνει ότι θέλει να συνεργαστεί με τη Δεξιά.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…