Newsroom

Newsroom

Τζουμάκας: Δεν υπήρξα ποτέ δεξιός για να πάω στην Κίνηση των 58

Λάβρος κατά της “Κίνησης των 58” εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας στο HOT DOC Radio…

tzoumakas 0

Λάβρος κατά της “Κίνησης των 58” εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας μιλώντας στο HOT DOC Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη. Σχολιάζοντας μάλιστα τη συγκέντρωση των 58 τόνισε πως ο ίδιος δεν πήγε στην πρόσφατη εκδήλωση στο θέατρο Ακροπόλ γιατί “δεν υπήρξα ποτέ δεξιός”.

Σύμφωνα με τον κ. Τζουμάκα, οι άνθρωποι που εντάσσονται στην κίνηση αυτή είναι “η κολώνα του συστήματος”, οι άνθρωποι στους οποίοιυ στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο ο νεοφιλελευθερισμός του Βερολίνου.

Έκανε επιπλέον λόγο για “ελεγχόμενους” και “αγορασμένους” πολιτικούς, οι οποίοι σκόπιμα αποκρύπτουν από τον κόσμο τα στοιχεία για τον εθνικό πλούτο και το ΑΕΠ της χώρας, αλλά αντίθετα μένουν προσκολλημένοι στο τρίπτυχο “έλλειμα-χρέος-πληθωρισμός”, σύμφωνα με τον ίδιο “για να μη φανεί πώς διανέμεται ο εθνικός πλούτος” και να μη φαίνεται η φοροδιαφυγή και το γεγονός ότι μεγάλες επιχειρήσεις δεν πληρώνουν δεκάρα στα ασφαλιστικά ταμεία.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…