Τζανακόπουλος: "Ο Σημίτης ήταν ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Σημίτης ήταν ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν». Αυτό δήλωσε για τον πρώην πρωθυπουργό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτιμώντας πως είτε ο Κώστας Σημίτης είναι ανίκανος, γιατί δεν γνώριζε για τις μίζες, είτε γνώριζε πράγμα που είναι πολύ χειρότερο για τον ίδιο.

5894d39c1dc524223c8b486e

Μιλώντας στο STAR, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα, ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε πως η εμφάνιση Σημίτη δεν ήταν τυχαία και φαίνεται πως αποτελεί ένα δείγμα πως η κυβέρνηση έχει «χτυπήσει νεύρο». Μάλιστα, είπε μεταξύ άλλων πως η επανεμφάνιση Σημίτη έπειτα από τόσα χρόνια αποτελεί ένδειξη τρόμου.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανασύρθηκε μια εφεδρεία του πολιτικού κατεστημένου που βρίσκεται «σε απόλυτη ταύτιση με τη σημερινή γραμμή της Ν.Δ..

«Ο κ. Σημίτης», δήλωσε, «έρχεται να ταυτιστεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Είναι σύμπτωμα ενός πολέμου του μαίνεται μεταξύ του παλιού πολιτικού συστήματος και του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει χτυπήσει κάποιο νεύρο και σχετίζεται με μεγάλο βαθμό με την προσπάθειά μας να ρίξουμε άπλετο φως υποθέσεις που για 10-15 χρόνια έμεναν στη σκιά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Αναφερόμενος στην πρωθυπουργία Σημίτη και τις μίζες, είπε: «Εδώ υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Είτε ο κ. Σημίτης δεν γνώριζε. Επομένως είναι πλήρως ανίκανος. Μάλλον θα έπρεπε να διατηρεί μια συνεσταλμένη σιωπή. Ή ο κ. Σημίτης γνώριζε. Πράγμα που είναι πολύ χειρότερο για τον ίδιον».

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε και την περιβόητη πλέον δήλωση Σημίτη που αναστάτωσε ολόκληρο το twitter, πως η διαφθορά είναι κοινωνικό φαινόμενο.

«Δεν υπήρξαν πολιτικές ευθύνες για τη διαφθορά;», διερωτήθηκε ο κ. Τζανακόπουλος ο οποίος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Τρίτη, είχε χαρακτηρίσει τον Κώστα Σημίτη ως τον «αρχιτέκτονα της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας».


Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…