Newsroom

Newsroom

Τσοχατζόπουλος: Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα» τονίζει σε συνέντευξή του ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Άκης Τσοχατζόπουλος.

58e507dc1dc5245a298b4708

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha. 

«Πλήρωσα το γεγονός ότι αγόρασα όπλα από τους Ρώσους και αυτό οι Αμερικανοί δεν μου το συγχωρούν. Πλήρωσα τις αντιπαραθέσεις μεταξύ διεθνών συμφερόντων στο χώρο της ενέργειας», τονίζει μεταξύ άλλων ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Εγώ με τον Αντρέα Παπανδρέου δημιουργήσαμε το ΠΑΣΟΚ» σημειώνει για να προσθέσει πως «Δεν υπάρχει παγκόσμια ή διεθνής συνωμοσία αλλά εχθρικές ενέργειες κατά της Ελλάδας. Ούτε το δάχτυλο έβαλα στο μέλι, ούτε δωροδοκήθηκα».

«Ποτέ δεν βρέθηκα σε ωραίο κελί, ήμουν σε κανονικό» αναφέρει επίσης. «Πήγα στη φυλακή επειδή διώχθηκα πολιτικά από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη» υποστηρίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Ήταν και ο Βενιζέλος μέσα στη συνωμοσία μαζί με τον Σαμαρά τότε εναντίον μου με τα υποβρύχια» υποστηρίζει και επιμένει: «Δεν υπήρξε δωροδοκία, δεν υπήρχε καταγγελία, δεν υπήρχε διακίνηση αυτού του χρήματος, δεν βρήκαν καμία πληρωμή σε μένα, τίποτα».


Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…