Τσίπρας σε Άδωνη Γεωργιάδη: "Δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων η Βουλή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αυτό που λατρεύει να κάνει όταν μιλά κάποιος στη Βουλή με τον οποίο διαφωνεί κάθετα ή απλώς δεν τον συμφέρει τα όσα λέει. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άρχισε να φωνασκεί ενώ στο Βήμα της Βουλής βρισκόταν ο πρωθυπουργός.

58cbca5a1dc524c1328b46ba

Ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση για την Υγεία που κατέθεσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασιλης Λεβέντης κατά την ώρα του πρωθυπουργού, άσκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, προανήγγειλε και την κατάθεση πρότασης από την κυβέρνηση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο «για πάρτι στο χώρο της Υγείας» από τις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κομματάρχης και κολλητοί αλωνίζανε στα νοσοκομεία». 

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον τομεάρχη της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου λέγοντας πως «αποκάλυψε ότι αν η ΝΔ ξαναέρθει στην κυβέρνηση θα απολύσει το προσωπικό καθαρισμού και φύλαξης των νοσοκομείων. Θα απολύσει, θα βάλει «χ» στις διοικήσεις των νοσοκομείων».

Όσα είπε ο πρωθυπουργός φαίνεται πως εκνεύρισαν τον Άδωνη Γεωργιάδη που ξεκίνησε τις φωνασκίες. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άρχισε να φωνάζει έντονα και να διακόπτει την ομιλία του πρωθυπουργού. 

«Κύριε Γεωργιάδη μην διακόπτετε τον πρωθυπουργό. Δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων εδώ. Η Βουλή έχει κανόνες».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:


Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»