Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγαλειώδης παράσταση Μέσι και πρόκριση για Μπαρτσελόνα (video)

Με μια ακόμα μεγαλειώδη εμφάνιση, με δύο γκολ και μια ασίστ, ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι. Το τελικό σκορ 3-0, ενώ στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1.

5aa99a771dc524b15f8b45b4

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μέσι άνοιξε το σκορ, αφού πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουρτουά, που πιάστηκε στον ύπνο ύστερα από σουτ από δύσκολη γωνία. Στο 20’ έβγαλε μόνος του τρομερή αντεπίθεση, άνοιξε στον Ντεμπελέ που με σουτ κεραυνό έκανε το 2-0.

Η Τσέλσι πάντως το πάλεψε αρκετά και άξιζε ένα γκολ. Στο 45+1’ στάθηκε άτυχη όταν ο Μάρκος Αλόνσο σημάδεψε το δοκάρι με φάουλ.

Στο 63ο λεπτό ο Μέσι τελείωσε οριστικά την υπόθεση – πρόκριση, καθώς ο Σουάρες του άνοιξε τη μπάλα ύστερα από αντεπίθεση και αυτός πέρασε και πάλι την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουρτουά.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπούσκετς (61’ Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (56’ Παουλίνιο), Ντεμπελέ (67’ Βιδάλ), Μέσι, Σουάρες

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Καντέ, Φάμπρεγκας, Γουίλιαν, Μόζες (67’ Ζαπακόστα), Αζάρ (82’ Πέδρο), Ζιρού (67’ Μοράτα)

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…