Τσακαλώτος σε Στουρνάρα: Θα τρίζουν τα κόκαλα των καθηγητών σου

Κόντρα του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, απόλαυσαν οι παριστάμενοι της εκδήλωσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών όπου παρουσιάστηκε η μελέτη του το ΙΟΒΕ για την ανάπτυξη.

5ab00e9d1dc524cf268b4686

«Θα τρίζουν τα κόκαλα των καθηγητών του Γιάννη» ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ως πρώην συμφοιτητής του διοικητή της ΤτΕ, για τις απόψεις του από το που θα προέλθει η ανάπτυξη.

Ο κ. Τσακαλώτος εμφανίστηκε υπέρμαχος της αναπτυξιακής τράπεζας και των συνεταιριστικών τραπεζών αναφέροντας ότι είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της χώρας της χώρας και λέγοντας ότι ο προκάτοχός του δεν τις πρόσεξε όσο έπρεπε.

Ο κ. Στουρνάρας, υποστήριξε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μη συστημικές τράπεζες και προέταξε τη σημασία που έχει η ενίσχυση των καταθέσεων και των ξένων επενδύσεων έτσι ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να δικαιωθούν οι προβλέψεις του ΔΝΤ που κάνουν λόγο για χαμηλή ανάπτυξη 1% τα επόμενα χρόνια.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.