"Τρικυμία" Μουρούτη: Η "εμπνευσμένη" ανάρτησή του για το άσυλο στον τούρκο αξιωματικό

Δεν έχει τι να κάνει προφανώς το πρωί της Κυριακής ο επικεφαλής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης και αποφάσισε να σχολιάσει την προσφυγή της κυβέρνησης εναντίον της απόφασης για χορήγηση πολιτικού ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκος αξιωματικούς.

5a0afae11dc524755e8b45be

Ο κ. Μουρούτης έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο twitter: «Κανείς όμως δεν λέει ότι πίσω από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς κρύβεται η offshore της Μαρέβας, η γυναίκα του Στουρνάρα και ο Άδωνις με το Κεελπνο και τη novartis». 

Το πρόβλημα δεν είναι σε καμιά περίπτωση η διαφωνία του πρώην επικεφαλής του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά με την κίνηση της κυβέρνησης, αφού καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την αντίθεσή του ή εν πάση περιπτώσει την άποψή του για οποιοδήποτε ζήτημα.

Το ερώτημα είναι πως κατάφερε ο κ. Μουρούτης να μπλέξει αυτή την υπόθεση με τη σύζυγο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Γιάννη Στουρνάρα και τη σύζυγό του και το ΚΕΕΛΠΝΟ. Εκτός αν πιστεύει πως όλα αυτά τα θέματα συγκρίνονται ή συνδέονται με κάποιον τρόπο με την υπόθεση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν με την ίδια παρρησία για τα παραπάνω ζητήματα. Και φανταζόμαστε πως δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα να μάθει την αλήθεια για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, την offshore και το ψευδές πόθεν έσχες της ή για τη σύζυγο Στουρνάρα και τη σχέση της με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ούτε προφανώς θεωρεί θεσμικό παράπτωμα το γεγονός ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος χρησιμοποιεί την κεντρική τράπεζα της χώρας για να βγάζει ανακοινώσεις για την οικογένειά του…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…