Newsroom

Newsroom

Τριγμοί στην Euroleague

Μια ακόμα αντίδραση κατά της Euroleague καταγράφηκε στην «Zalgirio Arena», καθώς πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Ζαλγκίρις με την Χίμκι οι φίλοι της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποδοκίμασαν εκ νέου τον ύμνο της διοργάνωσης!

5a7edaba1dc524c8348b4581

Οι αντιδράσεις προς τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague όλο και πληθαίνουν. Μετά τα όσα συνέβησαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου η αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού δεν βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου για την παρουσίαση, πριν από το παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά και τα παράπονα του Δημήτρη Ιτούδη για τους διαιτητές, ήρθε ένα ακόμα επεισόδιο.

Αυτό συνέβη στην «Zalgirio Arena» του Κάουνας, πριν από το τζάμπολ του αγώνα της Ζαλγκίρις κόντρα στην Χίμκι. Οι -περίπου 17.000- φίλαθλοι της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποδοκίμασαν έντονα τον ύμνο της Euroleague, σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πλέον, οι «φωνές» κατά της διοργανώτριας αρχής όλο και πληθαίνουν και ήδη τα πρώτα ρήγματα στις σχέσεις της Euroleague με τις ομάδες αρχίζουν να διαφαίνονται!

Μήπως, όμως, έφτασε η ώρα ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του να βάλουν νερό στο κρασί τους και να λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό της κοινοπραξίας και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ; 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…