Τριάντα πέντε προσαγωγές για τις μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Καταδικάζουν τα πολιτικά κόμματα

58a211801dc5242d618b4859 1

Τις 35 έφτασαν οι προσαγωγές από τις αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του στην Κουμουνδούρου. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια, στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται, για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται στην επίθεση.

Σημειώνεται ότι από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, καθώς οι δύο από τις μολότοφ είχαν στόχο τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στην τζαμαρία των γραφείων. Οι φωτιές σβήστηκαν αμέσως από τους αστυνομικούς. Ο τραυματίας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Καταδικάζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, δήλωσε ότι η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συναινέσουν στην ανοχή στη βία και την ανομία, στην οποία όλο και περισσότερο διολισθαίνει η χώρα. 

Ωστόσο άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης σημειώνοντας ότι  «τα σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο διαψεύδουν απόλυτα τον κ. Τσίπρα και τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής απαντώντας στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την έξαρση της εγκληματικότητας. «Ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι φανερό ότι εσκεμμένα εθελοτυφλούν μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανομίας και της βίας που έχει γίνει καθημερινότητα» δήλωσε ο κ. Χαρακόπουλος. 

Με ανάρτηση του στο Twitter, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως καταδικαστέα και ότι ο κ. Τόσκας πρέπει επιτέλους να δράσει.

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει σε σχόλιο του το ΚΚΕ για την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Τέτοιες ενέργειες, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά επιπλέον αξιοποιούνται για την υπονόμευσή τους».

Καθαρά τραμπούκικη και εγκληματική ενέργεια χαρακτήρισε η εκπρόσωπος των Μανταλένα Παπαδοπούλου την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την κ. Παπαδοπούλου, είναι αυτονόητο ότι μια τέτοια δολοφονική ενέργεια πρέπει να επισύρει την απερίφραστη καταδίκη όλου του πολιτικού κόσμου, όπως επίσης είναι αυτονόητο ότι οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν.

«Σε κάθε περίπτωση, η Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται ούτε εκβιάζεται από τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…